Tehnologii folosite in cadrul clinicii Odonto MedAutohouse AD7-1-3A

Impulse ME-2010HC

Domina Plus B


RESTABILIREA MAI USOARA DUPA O INTERVENTIE CHIRURGICALA LA DANTURA

Membranele PRF sunt realizate din sangele pacientului, recoltat in eprubete chiar inaintea operatiei.

Dupa recoltare, sangele se centrifugheaza. Astfel, se separa plasma de asa-numitul “concentrat trombocitar”. Mai exact, compusii care dau culoarea rosie. Concentratul se transforma in membrane, care se aplica direct in plaga din cavitatea orala. Ulterior, plasma se foloseste pentru a hidrata suprafata operata.

Aceste membrane sunt bogate in proteine specifice ale pacientului, sunt foarte bogate in factori de crestere care apartin pacientului si care sunt vitali in procesele de regenerare.

Ele previn infectiile post-operatorii si s-a dovedit ca au un rol osteo-inductiv, adica grabesc formarea de os.

Atunci cand facem o aditie de os, sau pur si simplu dupa o extractie, introducand acesti compusi naturali si care contin elemente din organismul pacientului, obtinem o vindecare mult, mult mai rapida


IMPLANTOLOGIA CU TEHNOLOGII AVANSATE

Pentru inserarea implantelor folosim un aparat special numit fiziodispenser care se poate calibra pentru fiecare implant in parte. (Fiziodispenserul este productie japoneza NSK.) Acest lucru previne supraincalzirea osului la inserarea implantelor. Ajutati de aceste mici "minuni ale tehnicii" am obtinut la Odonto Med o rata de succes de 100% in ceea ce priveste inserarea implantelor dentare.


Woodpecker Dental Curing Light LED.F

Dentsply Maillefer CLEANUNITURILE DENTARE "SIRONA" | CALITATE | SIGURANTA | CONFORT