Stomatologie pentru copii


STOMATOLOGIE COPII – TRATAMENTUL

Vizitele si interventiile stomatologice la copii trebuie sa fie cat mai scurte, de preferinta cand copilul este odihnit. Vom evita durerea, oboseala si plictiseala, iar atitudinea noastra va fi calda si blanda.

Ii vom explica totul intr-un limbaj accesibil iar tratamentele vor fi facute cu blandete, cu pauze pentru a se odihni. Poate urmari programul sau TV preferat, care ii va capta atentia si va face confortabila sedinta pe toata durata tratamentului.


STOMATOLOGIE COPII - ANALGEZIA

Lipsa durerii in timpul interventiilor dentare la copii garanteaza cooperarea viitoare a acestora. Noi folosim o serie de geluri anestezice cu miros si arome placute, care vor reaminti copiilor de guma de mestecat preferata. Daca este necesar vom putea face infiltratii anestezice fara durere.


DINTII DE LAPTE

DINTII DE LAPTE

Formarea dintilor de lapte incepe inca dinaintea nasterii, in timpul vietii intrauterine. Cel mai devreme la 4 luni, primii dinti...

Detalii...

SFATURI PEDODONTIE

SFATURI PEDODONTIE

Recomandam parintilor sa acorde atentie sporita igienei orale a copiilor si sa elimine factorii de risc care pot produce carii pe dintii de lapte ...

Detalii...