dESPRE NOI


Clinica Odonto - Med


Clinica ODONTO-MED este un cabinet stomatologic modern, infiintat in toamna anului 2003 si este situata in cartierul Buiucani al mun. Chisinau, str. Alba Iulia 5, si este usor accesibila fie cu transportul in comun, (rutele de maxi-taxi 115; 126; 121; 124; 172; 125; 193; autobuzul 122; troleibuzele 3, 21, 22), fie cu masina personala (dispunem de parcare privata).

Noi avem grija de sanatatea d-voastra prin tratamentele pe care le oferim, cit si prin masurile stricte de igiena si sterilizare, folosid materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Clinica este dotata cu o sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima igiena, echipa fiind formata din persoane cu pregatire speciala, verificata si acreditata de catre Ministerul Sanatatii RM.

        Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere, iar noi dispunem de materialele si aparatura adecvata si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara. Stim sa comunicam cu dumneavoastra, sa va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.


     Dotarile clinicii sunt dintre cele mai complexe, provenienta aparatajului in domeniu fiind din Germania, Italia, Japonia. Dotarea tehnica a clinicii cuprinde: 5 cabinete individuale ce permite tratarea simultana a pacientilor si elimina timpul de asteptare, laborator de tehnica dentara in incinta clinicii, aparate de radiologie  ce permit un radiodiagnostic complex, evitind orice deplasare in afara clinicii, sala de operatii amenajata complet pentru a asigura conditiile riguroase de asepsie, sistem computerizat centralizat care permite o excelenta vizualizare a situatiei clinice, atit de catre medic cit si de catre pacient si permite comunicarea situatiei clinice intre cabinete.

Indiferent de problemele stomatologice pe care le aveti, gasiti la clinica noastra cea mai potrivita rezolvare a acestora. Suntem mereu atenti atat la sanatatea dvs. cat si la buget, de aceea ve-ti gasi intotdeauna la noi cel mai bun raport calitate / preț.

Noi va stam la dispozitie de luni pina vineri, intre orele 8:00-20:00 si simbata, intre orele 8:00-14:00.

 

Opinii despre NOI

DARA - interpreta


Siguranta este ceea ce ne face pe noi-oamenii, sa ne intoarcem acolo unde avem parte de ea. Odonto-Med este locul unde intotdeauna m-am simtit ca acasa. Eu sunt o norocoasa, pentru ca fiind inca o adolescenta de 13 ani, am devenit pacienta Odonto Med si am avut parte de grija, atentia, tratament fara dureri si atitudine calda din partea medicului meu stomatolog.

Pe parcursul a aproape 10 ani stau linistita, pentru ca stiu ca orice problema ar exista, medicul meu va sti cum sa o inlature, si mai mult decit atit, el va avea grija sa previna probleme dentare care ar putea sa apara. In toti acesti ani impreuna cu medicul meu am reusit sa ma metamorfozez dintr-o pacienta cu probleme dentare constante, intr-o pacienta care face vizita la stomatolog o data in an cu scop profilactic si estetic! Dantura e foarte importanta pentru fiecare dintre noi. Sunt sigura ca medicii de la Odonto-Med stiu cum sa o pastreze!


Lilian Cazacu – medic chirurg Spitalul Feroviar


Din propria experienta cunosc ca: garanția unui tratament de calitate reprezita o recunoastere a fiecarui pacient!

Acest principiu l-am intilnit si in cadrul aceste clinici, unde am gasit cei mai tari medici specialisti in toate ramurile stomatologiei, proceduri moderne iar aparatura de ultima generație plaseaza clinica la un nivel superior de calitate. Toate astea ma fac să am incredere ca sanatatea mea si a familiei mele este in miinile unui stomatolog bun!


Lelic Vadim - primarul or. Telenești


În opinia mea succesul aceste clinici se datorează echipei de profesionisti, ce oferă servicii stomatologice la cel mai înalt standard, avînd la îndemînă apărătură de ultima generație iar echipa primitoare își desfășoară activitatea într-un mediu unic, toate astea aduc la creșterea confortului pacienților ce calcă pragul aceste clinici.


Sirbu Oleg – director AAL Group Ltd


Sunt o persoană destul de pretenţioasă în ce priveşte igiena, de aceea am apreciat mult, că în Centrul stomatologic "Odonto- med" se acordă o atenţie deosebită problemei sterilitaţii şi securităţii antiinfecţioase atît a pacienţilor, cît şi a personalului medical al clinicii. Toate instrumentele şi suprafetele ce au contactat cu cavitatea bucală a pacientului sunt supuse unei prelucrări şi sterilizări în mai multe etape, fapt care exclude totalmente posibilitatea infectarii. Toate manuşile, şorturile, bahilele - sunt de unica folosinţă. Carpulele cu preparate anestezice, acele se utilizează o singura dată. Recomand clinica “Odonto- med” - sterilizare și securitate garantată!


Terinte Serafim – Președintele Asociației de Producție Oxentia Service


Atunci cind am hotarit sa solicit un tratament dentar in scop estetic si profilactic, mi-a fost recomandata clinica odonto-med de un prieten si m-am hotarit sa apelez. Aspectul exterior al clinicii, unul placut de altfel, coincide per total cu o ambianta interioara luminoasa si confortabila, pe linga un personal foarte bine ingrijit si primitor. În timpul consultatiei, mi s-a oferit informatie explicita si detaliata referitor la diagnostic, etapele tratamentului si pret, dupa care m-am incredintat totalmente medicului. Cabinetele sunt dotate cu tehnica stomatologica performanta, normele igienice strict respectate, abilitatile profesionale si atitudinea domnului doctor sunt la un inalt nivel. Recomand clinica odonto-med pentru solutionarea tuturor problemelor dentare.


Ianoş Ţurcanu - un poet, eseist, prozator, textier, autor de aforisme


VECINII MEI

 Dorința de a menține o stare de sănătate perfectă începe de la starea dentară a cavității bucale, mai simplu spus, de la vizita regulată la dentist. Cât e de încântător să ai dinți sănătoși și frumoși!
Eu sunt un norocos – trăiesc în preajma clinicii stomatologice ODONTO MED, colectiv cu o echipă experimentată si profesionistă, ce are la dispoziție tehnologii de ultima generație. Mă încântă si spațiul de acolo ce oferă mult confort și relaxare, zâmbetele donișoarelor și atracția maritimă a unui acvarium superb.
Medicul meu preferat este domnul Ion Ciobanu, un profesionis cu o experiență nu doar in stomatologie, dar (sunt convins) și în psihologie, deontologie și... omenie!
La ODONTO  MED chir și prețurile nu sunt ca în poezia:

Măseaua cât mi-a fost plombată,
Am devenit mai optimist.
Dar am văzut nota de plată
Și am rămas... ca la dentist!...

Eu am ales: la consultare și tratare voi merge doar la ODONTO MED de pe strada Alba Iulia, 5 – vecinii mei buni!

Ianoș ȚURCANU,                      scriitor


Dascalu Corina - Nutritionist si Fondatoarea programelor Detox Delivery


Calde multumiri intregului colectiv si in special D-lui director Iurie Bolea. Un medic bun inseamna siguranta, rafinament, confort si nu in ultimul rand eleganta! Toate astea le-am gasit la medicul meu stomatolg si sunt foarte multumita.
E clinica unde fiecare pacient este important, fiecare pacient este tratat in mod special, astfel incit vizitele la medic devin o placere. Cred ca pacientii multumiti sunt adevarata carte de vizita!


Petru Caduc- antrenorul principal a selectionatei de box a RM


Fiind pacientul clinicii stomatologice, SRL Odonto- med, pot spune ferm ca este cea care sta la dispozitie cu o echipa de medici excelent pregatiti si specializati in intreg domeniul afectiunilor stomatologice. In functie de nevoile fiecarui pacient in parte.


Ivan Bolea – director SRL Crinela


Clinica Odonto-med este locul unde serviciile stomatologice sunt prestate la cel mai inalt nivel. Este un cabinet primitor si calduros, locul in care am toata increderea ca zimbetul meu este in miini bune. Una dintre fobiile mele cele mai mari a fost teama de medicii stomatologi. Devenind pacientul clinicii Odonto-med am reusit sa imi inving aceasta fobie si mai mult de atit vizita la medic dentist a devenit o placere, facind ca zimbetul meu sa devina cel mai frumos si important accesoriu.


Valeriu Zubco - primarul satului Milesăni


N-am sa exagerez cu nimic daca spun ca in clinica stomatologica Odonto-med muncesc cei mai calificati specialisti, asta o pot confirma si o mare parte a satenilor mei care la fel sint pacientii clinicii, in special colectivul din care fac si eu parte- ansamblul muzical Haiducii. Eu am avut posibilitatea sa vad evolutia somatologica inca din perioada sovetica, avind experiente mai putin placute si stiu cat de bine este sa ai un specialist bun cu un cabinet bine dotat, care sa iti garanteze siguranta unui lucru bine facut. Medicii clinicii ne-au dat dovada de mult profesionalism de-a lungul timpului, cabinetele arata impecabil si in general atmosfera este una atata de placuta ca nici nu zici ca esti la stomatolog. In plus au niste maini de aur, dar de asta o sa va convingeti dupa prima vizita.


Cabinetul ofera o multitudine de servicii stomatologice la standarde europene: estetica dentara, protetica dentara, implantologie, parodontologie sau pedodontie, servicii de care am beneficiat eu si intreaga mea familie.
Respect, incredere, zambet – iata cele trei cuvinte cheie care va definesc activitatea zi de zi. Pentru aceasta va multumim!