ALBIRE DENTARA CU LASER HILUX BLEACHOMAT LED


Oamenii care zambesc sunt perceputi mai frumosi, indiferent de varsta pe care o au. Zambetul ne ajuta sa scapam de stresul fizic si mental si ne face sa aratam mai linistiti si mai sanatosi.

Dar ce este de facut atunci cand zambetul nu are culoarea pe care ne-o dorim? E simplu, albire dentara?

Fumatul, obiceiurile alimentare necorespunzatoare, precum consumul excesiv de cafea sau vin rosu, efectul antibioticelor luate in copilarie sau, pur si simplutrecerea anilor, pot duce la schimbarea culorii dintilor catre alb-galbui. Pe masura ce inaintam in varsta apar diverse coloratii ale dintilor datorate procesului natural de imbatranire. Astfel ca, pentru cei mai multi dintre noi, albirea dintilor poate insemna recapatarea zambetului stralucitor, vibrant si tanar. Putini sunt insa cei care sunt dispusi sa astepte 10-12 saptamani pentru a-si albi dintii acasa si, pentru ca timpul este extrem de important pentru fiecare dintre noi in ziua de astazi, albirea cu laser in cabinetul stomatologic este solutia salvatoare, extrem de avantajoasa.


Procedura albirii cu laser este una extrem de simpla: se foloseste un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen activat de laser, rezultatele sunt uimitoare. Intreaga procedura este simpla si extrem de confortabila pentru pacient, fiind totodata, sigura si rapida.

Inainte de albirea dentara, este obligatoriu sa consultati medicul stomatolog. De asemenea, cariile trebuie curatate si acoperite cu un ciment inainte de orice actiune de albire si numai dupa terminarea albirii se poate face obturatia finala (plomba), astfel incat aceasta sa fie in concordanta cu noua culoare a dintilor. Tot ca etapa preliminara, trebuie facut si un tratament profilactic constand in detartraj, tratament antiinflamator al gingiilor si periaj profesional.